Butlletí 23/02/2018

 ACTIVITATS

Facebook Ads: Diferències de configuració de campanyes segons objectius

La comunitat MallorcaSEO organitza per al proper dia 22 de febrer una jornada sobre les campanyes de Facebook a càrrec de Marta Quijano, experta en màrqueting, amb més de 12 anys de trajectòria treballant com a responsable d’e-màrqueting a Xarxa Global i e-màrqueting manager a Mark Site. Ens parlarà sobre Facebook Ads i les nombroses possibilitats de configuració sobre la base dels objectius de cada empresa i consells pràctics per treure’ls el màxim partit. Més informació. 

Taller Try engineering, “Programa el teu joc”, al CentreBit Menorca

El proper dissabte 24 de febrer es duran a terme els tallers Try engineering, entre les 16 h i les 20.30 h, a la Sala Polivalent del CentreBit Menorca d’Alaior. “Programa el teu joc” se centra en com els enginyers informàtics i telemàtics dissenyen jocs de computadora i altres tipus de programari. Els equips d’estudiants treballen en grup per crear un senzill programa informàtic utilitzant programari gratuït, avaluen els jocs desenvolupats pels altres i presenten les seves troballes a l’aula. Més informació.

 


NOTÍCIES

Discubre, guanyadora del Venture on the Road celebrat al ParcBit

Discubre ha estat l’empresa guanyadora del Venture on the Road de Palma, l’esdeveniment empresarial d’innovació celebrat a la incubadora del ParBit el passat 15 de febrer. La final se celebrarà a Barcelona i el finalista guanyarà 3.000  en metàl·lic i accés al «Campus de emprendedores», on els seleccionats reben assessoria dels mentors de SeedRocket i accés a inversió privada, entre d’altres avantatges. Més informació.


La Vicepresidenta, Bel Busquests, visita la Fundació Bit i el CentreBit Menorca

La Vicepresidenta, Bel Busquests, va visitar el ParcBit, la seu de la FundacióBit i les oficines de la direcció general de Recerca i Innovació per conèixer-ne els treballadors i la tasca que hi duen a terme. L’han acompanyada el director general d’Innovació i Recerca, Pep Lluís Pons, el nou gerent de la Fundació Bit, Biel Frontera, el secretari general, Pep Mallol, i el cap de gabinet, Lluís Apesteguia. També va assistir al CentreBit Menorca amb Susana Mora, Presidenta i Consellera d’Ordenació Territorial i Turística del Consell Insular de MenorcaMés informació.


Hotelinking, guanyadora del premi EmprendedorXXI de CaixaBank

Hotelinking ha estat l’empresa guanyadora de l’onzena edició dels premis EmprendedorXXI de Balears, organitzats per CaixaBank. El premi inclou una dotació econòmica de 5.000  i una beca per participar en el curs internacional Ignite Fast Track, a la Universitat de Cambridge. El jurat ha seleccionat com a finalistes PeterDiving i HiSun, aquesta darrera actualment instal·lada al ParcBit. Més informació.


La vicepresidenta i consellera d’Innovació Recerca i Turisme ha presentat els nous incentius fiscals per a inversions en recerca

La consellera Bel Busquets i el director general d’Innovació i Recerca, Pep Lluís Pons, van presentar al ParcBit les noves deduccions disponibles que des del Govern de les Illes Balears s’han aprovat amb l’objectiu d’afavorir la inversió en ciència i empreses innovadores. La sessió informativa es va dur a terme a la incubadora d’empreses i hi assistiren nombroses empreses del ParcBit interessades a conèixer aquests incentius fiscals i la resta de convocatòries de la Direcció General d’Innovació i Recerca previstes per al 2018. Més informació.


La Xarxa EEN organitza encontres empresarials sobre aplicacions mòbils, seguretat i nanotecnologia

La Xarxa Europe Enterprise Network (EEN), de la qual la Fundació Bit n’és coordinadora a les Illes Balears, organitza aquests mesos de febrer i març tres “brokerage events” o encontres empresarials B2B a Espanya, de caràcter internacional, i on les empreses interessades podran asseure’s durant 20 minuts amb altres empreses amb les quals comparteixen interessos i objectius. Més informació.


COL·LABORA

Colònia controlada del ParcBit

Des de fa alguns anys un grup de voluntaris s’encarrega de la colònia de moixos del ParcBit autoritzada i legalitzada per l’ajuntament de Palma i sota la supervisió i col·laboració del centre municipal de protecció animal Son Reus. L’objectiu és vetllar pel benestar d’aquests animals i alhora, a través de periòdiques campanyes d’esterilització, controlar-ne la població i prevenir la sobrepoblació. Si estàs interessat en col·laborar-hi pots fer-ho només per un euro al mes a través del seu grup de teaming.


 ALTRES


Share

Comentaris tancats.