Butlletí 22/11/17

ACTIVITATS

Campanya de donació de sang al Parc Bit

El proper divendres dia 24 de novembre el Parc Bit acull una campanya de donació de sang. Amb el lema “Jo dono amor, i tu?” la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears pretén conscienciar la societat que la donació de sang ha de ser vista com una acció solidària. Una donació pot salvar tres vides, i cada dia es necessiten 200 donacions a les Illes Balears..

Més informació.Obertes les inscripcions per al curs d’eines Web 2.0 aplicades a la gestió i comercialització d’empreses

Vols aprendre a gestionar la visibilitat i la reputació online d’una empresa o establiment turístic? En aquest curs aprendràs a desenvolupar campanyes de màrqueting i a gestionar la imatge de marca de qualsevol establiment en les comunitats virtuals i plataformes socials més adequades. Més informació.


NOTÍCIES

La Fundació Bit organitza una jornada sobre les oportunitats de la realitat virtual a l’àmbit empresarial

El proper dimecres 22 de novembre de 12.00 h a 14.00 h, la Fundació Bit, en col·laboració amb Axa Opensurance i GarageVR, organitza una jornada de Realitat Virtual (RV) al saló recreatiu d’RV de l’Ocimax de Maó, el primer d’aquest tipus a Menorca. L’objectiu de la jornada és donar a conèixer als assistents les possibilitats que ofereix aquest nova tecnologia al món empresarial i al turisme, per a la qual cosa s’ha organitzar una serie de xerrades acompanyades també de demostracions d’algunes aplicacions per a qui les vulgui provar. Més informació.


2GN organitza un festival solidari a Palma

Dotze entitats sense ànim de lucre, unides a través de l’app gratuïta i social 2GN, s’uneixen per recaptar fons en un festival artístic que tindrà lloc a Ses Estacions, el proper 25 de novembre de 12:00 a 23:00 hores.  El festival se celebra a fi de recolzar a les diferents entitats col·laboradores que treballen en diferents àmbits: joves en acolliment, discapacitat, dependència, famílies sense recursos, autoocupació de col·lectius vulnerables, malalties rares i defensa dels animals. Més informació.


Una nova connexió de fibra òptica des de la UIB fins al Parc Bit permetrà un gran avanç en l’accés a internet dels centres de primària i secundària de les Illes Balears

El Vicepresident i conseller d’Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, el gerent de la Fundació Bit, Pere Fuster, i el Rector de la Universitat de les Illes Balears (UIB), Llorenç Huguet, han signat avui un conveni per instal·lar un cable de fibra òptica entre el campus universitari i el Parc Bit. L’acord permetrà al Govern realitzar una connexió de banda ampla que arribarà a gran part dels centres docents de les Illes Balears i donarà un accés a Internet de forma ràpida i molt econòmica als centres de primària i secundàrial. Més informació.


 

ALTRES

Share

Comentaris tancats.