Butlletí 18/10/18

ACTIVITATS

2ª sessió IBTalks’18: Cosmètica, aigua i innovació

El proper dimecres 24 d’octubre tendrà lloc la segona sessió del cicle de converses #IBTalks, una iniciativa de la Direcció General de Recerca i Innovació del Govern de les Illes Balears i que aquesta vegada està co-organitzada amb el clúster CliqIB, el clúster de la Indústria Química de les Illes Balears.

Més informació.


Jornada sobre actualitat en addiccions. Monogràfic de cànnabis i alcohol

La Direcció General de Salut Pública i Participació organitza unes Jornades sobre cànnabis i alcohol, que tindran lloc els propers 25 i 26 d’octubre al ParcBit. Aquestes jornades estan orientades a fer visible la situació actual d’aquestes substàncies, les tendències de consum, el marc legislatiu i abordar diferents temàtiques de més recent rellevància i interès social. Més informació.


I Jornades per a la diversitat a l’empresa

El grup creador del projecte “Diversity 3.0 colive, cowork, colearn” organitza amb la col·laboració de ParcBit i el patrocini de Milk Originals, moda no binària i Hotel Amic Horizonte les “I Jornades per a la diversitat a l’empresa”.

L’esdeveniment està dirigit a qualsevol persona membre d’una empresa, direcció, personal de recursos humans o altres treballadors. També es dirigeix a persones en recerca de feina. 

Més informació.

 


Curs: Tècniques per parlar en públic

Els propers 6 i 7 de novembre, Xesca Vidal, experta en comunicació pública i co-directora del programa Connect’up, organitza un curs de tècniques per parlar en públic. L’objectiu és aprendre tècniques de comunicació no verbal, millorar els usos de la veu, i aplicar tècniques de comunicació verbal, evitació d’ansietat, esquemes per estructurar les intervencions, i tàctiques pel debat o les negociacions. El curs és gratuït per a empreses i treballadors del parcbit i té una durada de 8 hores repartides en dues sessions. Més informació.


1er Tramuntana Tech Talks: “Com disenyar i executar una estratègia comercial eficaç a una startup” 

El proper 8 de novembre arranca la tercera edició del cicle Tramuntana Tech Talks, un conjunt de xerrades gratuïtes i obertes per a emprenedors i startups que se celebren al ParcBit durant el mes de novembre i on es tracten temes rellevants dins del món de l’empresa i la innovació. La primera sessió Tramuntana Tech Talks serà el dia 8 de novembre amb Jesús Monleón, business angel i cofundador de l’acceleradora Seedrocket, qui explicarà “Com disenyar i executar una estratègia comercial eficaç a una startup”.

Més informació.


Conferència: Cap a un nou model de serveis socials?

El proper 9 de novembre, Manuel Aguilar Hendrickson, sociòleg i professor de l’Escola de Treball Social de la Universitat de Barcelona realitzarà aquesta conferència en la que es reflexionarà sobre el model actual de serveis socials i es posaran sobre la taula noves experiències d’innovació social per tal d’adaptar-se a les noves necessitats. Segueix-lo en directe per streaming. Més informació.


3ª sessió IBTalks’18: ”Bioeconomia a Balears: Del repte a l’oportunitat”

El proper dijous 8 de novembre tendrà lloc la segona sessió del cicle de converses #IBTalks, una iniciativa de la Direcció General de Recerca i Innovació del Govern de les Illes Balears i que aquesta vegada està co-organitzada amb el clúster BIOIB.

Més informació


NOTÍCIES

L’startup Kinacu Systems organitza el simpòsium “Esport i tecnologia com a canals dinamitzadors del turisme de qualitat a Mallorca”

Aquest divendres 19 i dissabte 20 d’octubre tindrà lloc a Capdepera el Symposium “Esport i tecnologia com a canals dinamitzadors del turisme de qualitat a Mallorca”, organitzat per l’startup incubada al Parcbit Kinacu Systems.
L’esdeveniment fomentarà el debat sobre l’impacte que té l’esport i la tecnologia en el turisme i s’abordaran quines seran les properes tendències que marcaran el futur. L’assistència a la jornada és gratuïta.
Més informació.

 


El reforç d’atenció telefònica del Govern ha atès més de 1.500 telefonades de voluntaris durant el cap de setmana

El call-center d’atenció telefònica del Govern, depenent de la Fundació Bit, ha format part del dispositiu d’atenció a les persones voluntàries per ajudar a les famílies afectades per les inundacions del Llevant de Mallorca. A petició d’Emergències, i davant l’onada de solidaritat, es va establir un servei especial per a divendres dia 12 d’octubre i tot el cap de setmana. L’objectiu ha estat poder atendre la població que volia participar de les tasques de neteja i reconstrucció dels nuclis afectats per la torrentada.Més informació.


Autoritats d’ICEX Espanya visiten TravelgateX com un cas d’èxit balear dins l’àmbit internacional

Les autoritats d’ICEX Espanya (ICEX España Exportación e Inversiones) han visitat les oficines de TravelgateX, empresa tecnològica turística com un cas d’èxit balear que funciona dins l’àmbit internacional en el sector B2B de connexions turístiques. Durant la visita els representants de l’ICEX Espanya han conegut l’empresa del ParcBit i han aportat coneixement i predisposició per col·laborar en els processos d’internacionalització, negocis i tecnologia d’aquesta empresa. Més informació.


Manny Fontenla-Novoa será el nuevo presidente ejecutivo de Grupo Logitravel, sustituyendo a Ovidio Andrés

Ovidio Andrés, fundador i fins avui president executiu de Grup Logitravel, cedeix la presidència de la companyia a Manny Fontenla-Novoa, antic CEO de Thomas Cook durant 10 anys. El gran repte del Grup Logitravel és focalitzar-se més en l’exterior, obrir-se a acords estratègics amb partners tant per a la compra com per a la venda. La companyia pot oferir molt quant a tecnologia, eficiència i automatització de processos.

Més informació.


ALTRES

Share

Comentaris tancats.