Butlletí 10/04/2019

ACTIVITATS

Seminari iBuy “Finançament de la compra pública Innovadora (CPI) i els seus reptes i oportunitats” 

Els dies 24 i 25 d’abril, a l’auditori del ParcBit, la Fundació Bit, en el marc de la seva participació en el projecte europeu iBUY del programa Interreg Europe, organitza un seminari dirigit a tots els actors de la innovació balear amb l’objectiu de compartir experiències sobre el “finançament de la compra pública Innovadora (CPI) i els seus reptes i oportunitats”.

El Seminari comptarà amb sessions plenàries, taules rodones i rondes de discussió. 

Més informació.Jornada: “Instruments públics de finançament a la Innovació Tecnològica a les pimes de les Illes Balears” 

Aquest dimarts 30 d’abril a les 10:30 h, a la sala de premsa de l’Edifici Son Espanyol del Parc Bit, tindrà lloc una jornada informativa sobre “Instruments públics de finançament a la Innovació Tecnològica a les pimes de les Illes Balears”. Durant la sessió es repassaran les principals línies vigents de suport al finançament de projectes d’RDI a les pimes de les Illes Balears de la mà d’un representant de la Direcció General d’Innovació i Recerca del Govern de les Illes Balears i d’un representant d’ENISA.

Més informació.


NOTÍCIES

La Fundació Bit acompanya start-ups i inversors de Balears al Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ 2019 de Barcelona

La Fundació Bit, com a sòcia del projecte Links Up, llança una convocatòria per seleccionar fins a quatre start-ups dels sectors de TIC-turisme i de TIC-salut i fins a quatre Business Angels o empresaris amb interès en invertir en start-ups de les Illes Balears per participar en diverses actuacions que es duran a terme en el marc del Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ 2019, que tindran lloc els dies 6 a 8 de maig a Barcelona. Més informació.


La Fundació Bit i el SOIB seleccionen 4 teleoperadors/es per a la campanya de la Renda Àgil

La Fundació Bit i el Servei d’ocupació de les Illes Balears (SOIB) han obert un procés selectiu per contractar, amb contracte d’interinitat en lloc vacant de caràcter cíclic temporal o fixo discontinu, quatre llocs de feina de teleoperador/a (OP01-19), per a la campanya de la Renda Àgil. Els llocs de feina consisteixen en l’ atenció telefònica per a la campanya de la renda àgil (realització de citacions,…), amb una durada màxima de dos mesos i per prestar serveis al Call Center de la Fundació Bit situat al ParcBit. Més informació.


PARCBIT INSPIRA

Entrevista: Mar Muñoz, IT Travel services

Ens agraden les empreses que expliquen com fan la seva feina. Avui entrevistam na Mar Muñoz, CEO en IT Travel Services. Seguim el seu blog i els volem agrair la pedagogia de com expliquen allò que fan.

L’anàlisi de dades a partir de diferents fonts d’informació, públiques i privades, aplicant diferents tècniques i tecnologies, és un tema complex, que necessita de divulgació, pedagogia, i casos d’estudi d’èxit per poder comprendre la magnitud de la seva importància. Entenem que cada projecte és únic en funció a l’estratègia empresarial de cada un.

 

 

.

Més informació.


Entrevista: Santi Iglesias, Metódica

Avui entrevistam en Santi Iglesias. Santi és un apassionat de la tecnologia i actualment es dedica a la creació d’Apps i videojocs amb la seva empresa Metodica.es de la qual és cofundador. Al laboratori de Metòdica fan recerca amb l’estat de l’art de la tecnologia i intenten enfocar-la a productes i guanyar una experiència molt valuosa en nous camps com Machine Learning, Intel·ligència artificial, AR, VR, creació de videojocs, etc …

 

Més informació


Entrevista: Joana Llull

Joana Llull, enginyera de telecomunicacions, va estudiar a la Universitat Politècnica de Catalunya. Després de graduar-se, va estar un any treballant en projectes d’R+D en el laboratori d’Electromagnetisme i Acústica de la Universitat Politècnica de Lausanne, Suïssa. Té dos anys d’experiència en consultoria tecnològica i gestió de riscos IT. Després del seu desenvolupament professional a Deloitte, va decidir seguir el seu camí emprenent projectes personals i ara treballa des de la incubadora allotjada al Parc Bit. És finalista balear del concurs Miro In Cube, un concurs d’idees que es va desenvolupar simultàniament a 3 incubadores de la nostra Euroregió Pirineus–Mediterrània, Palma, Barcelona i Perpinyà. Va presentar la idea a la final del Barcelona al 4YFN on també va ser segona candidata al premi.

Més informació


CineTIC amb Patricia Bárcena: “La tecnologia ben utilitzada pot ser molt útil, però tambe és perillosa”

El passat 8 d’abril vam començar el nostre 4t cicle CineTIC a Sa Congregació (Sa Pobla), acte emmarcat dins la Setmana de la Joventut amb estudiants d’ESO de diversos centres educatius. Vam veure la pel·lícula “La xarxa Social” (podeu consultar la nostra fitxa), que explica la història de com es va crear Facebook, amb moltes referències al món de les start-ups, xarxes socials…, i comptàrem amb na Patrica Bárcena, experta amb màrqueting digital i Fundadora de l’Agència Sozialmas. Més informació.


ALTRES

Share

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>