Butlletí 07/03/18

 ACTIVITATS

Simon Ferdinand presenta el Oxford Test of English

El col·legi Aixa-Llaüt organitza pel proper 8 de març a les 17 hores una conferència sobre l’importància de l’anglès en un món globalitzat i la necessitat de certificar un nivell adequat a la posició professional de les persones.

Més informació.


Jornada “Pandas documentation sprint”

Aquest 10 de març, a la sala de premsa del ParcBit i gràcies a la col·laboració de l’empresa Bluekiri, la comunitat PyData a Mallorca organitza una jornada de treball col·laboratiu orientat a la millora de la documentació aportada a la biblioteca open source del software Panda, molt orientat al tractament de dades. Més informació.


Jornada tècnica sobre digitalització i industria 4.0 

Aquest 13 de març el clúster químic CliqIB organitza una jornada tècnica sobre digitalització i indústria 4.0 dirigida principalment empreses fabricadores i distribuïdores de detergents i productes de neteja, enginyers industrials, i responsables de serveis tècnics.Més informació.


Jornada “L’ús de drons en l’àmbit municipal” 

El proper 14 de març l’Associació Espanyola de Comapñías Aèries (AECA) organitza en el ParcBit la jornada “L’ús de drones en l’àmbit municipal” que pretén introduir i explicar els àmbits, possibilitats i respondre a nombroses qüestions que des de la responsabilitat municipal es poden plantejar al voltant de l’ús de drons. Més informació.


 

NOTÍCIES

Sanifit anuncia els resultats de l’assaig clínic en fase II de l’SNF472 en pacients amb calcifilaxis

Laboratoris Sanifit S.L., empresa biofarmacéutica d’investigació en fase clínica que se centra en els tractaments dels trastorns de calcificació, ha anunciat avui la finalització del seu assaig clínic en fase II de SNF472, el seu candidat principal per al tractament de la calcifilaxis (arteriolopatía urémica calcificant, AUC), una malaltia rara, aconseguit amb èxit tant els criteris de valoració principals com els secundaris. Els resultats complets de l’assaig clínic es presentaran en una reunió científica a mitjan 2018.

Més informació.

 


Quonext Group segueix creixent 

Quonext Group, consultora de referència en processos de transformació digital amb seu en el ParcBit, segueix creixent, especialment en vendes de llicències de Microsoft Dynamics NAV i Sage X3 a Espanya. El valor de la companyia resideix en els serveis oferts per especialistes amb més de 20 anys d’experiència en el sector i dedicats a ajudar a les empreses a adaptar-se al nou entorn digital. Més informació.


13 grans empreses tractores llancen els seus reptes a startups a través de l’Ances Open Innovation 

Open Innovation és un programa d’innovació sense precedents al nostre país que arriba de la mà d’ANCES, l’Associació Nacional de Centres Europeus d’Empreses i Innovació, i de la qual la incubadora d’empreses de base tecnològica de la Fundació Bit és membre associat des de l’any 2011. Més informació.


La principal comunitat de viatgers de parla hispana, Minube, s’associa a Turistec

El Clúster Internacional de Tecnologies de la Informació i la Comunicació aplicades al Turisme acaba d’incorporar a la seva comunitat d’associats a Minube. L’empresa fundada per Raúl Jiménez (amb qui es va acordar la seva incorporació a Turistec en l’última edició de Fitur), va néixer en 2007 amb el lema “On comencen els viatges i on acaben per compartir el que has viscut”, i ha fet del contingut el gran protagonista: en 10 anys i més de dos milions d’usuaris registrats després, supera les 800.000 recomanacions de text i 4,5 milions de fotos compartides.. Més informació.


Cinc startups balears innovadores en salut i turisme participen al Mobile WorldCongress de Barcelona

Representants de les empreses Appinclusive, Kinacu, Tourfeeling, Mybooking, Hi Sun i de la Fundació Bit es desplacen aquests dies a Barcelona per assistir a l’esdeveniment tecnològic Mobile World Congress (MWC) i la fira d’emprenedors For YearsFromNow (4YFN). Es tracta de cinc empreses balears de recent creació, 4 d’elles amb seu al ParcBit i una al CentreBit Menorca, que tenen els seus negocis basats en l’“e-tourism” i l’“e-heatlh”, tecnologies aplicades al turisme i a la salut, respectivamentMés informació.


Més de 1.200 alumnes ja s’han acostat a la Fira de la Ciència i la Tècnica a Menorca

Més de 1.200 alumnes de 3r i 4t de secundària de tots els centres de Menorca han estat visitant des de dimecres la primera edició de la Fira de la Ciència i la Tècnica que promou la Fundació Rubió i que se celebra al CentreBit d’Alaior, Menorca, fins aquest dissabte.  Més informació.


COL·LABORA

Colònia controlada del ParcBit

Des de fa alguns anys un grup de voluntaris s’encarrega de la colònia de moixos del ParcBit autoritzada i legalitzada per l’ajuntament de Palma i sota la supervisió i col·laboració del centre municipal de protecció animal Son Reus. L’objectiu és vetllar pel benestar d’aquests animals i alhora, a través de periòdiques campanyes d’esterilització, controlar-ne la població i prevenir la sobrepoblació. Si estàs interessat en col·laborar-hi pots fer-ho per només un euro al mes a través del seu grup de teaming.


 ALTRES

Share

Comentaris tancats.