Butlletí 04/10/18

ACTIVITATS

1ª sessió IBTalks’18: Els nous assistents virtuals

El proper dimecres 10 d’octubre s’inicia el segon cicle de converses #IBTalks, una iniciativa de la Direcció General de Recerca i Innovació del Govern de les Illes Balears i que comença amb una primera sessió co-organitzada amb el clúster Turistec, el clúster del sector de les empreses TIC Turisme de les Illes Balears. Aquesta sessió tractarà el tema “Els nous assistents virtuals”, juntament amb les empreses més rellevants i innovadores d’aquesta àrea específica de coneixement a Mallorca. Més informació.

 


Jornades “La nova regulació de protecció de dades: Reglament de la UE i la nova LOPD”

Els propers 15, 16, i 17 d’octubre, el Departament de Desenvoluipament Local del Consell de Mallorca organitza unes jornades sobre ls canvis i adaptacions que va a representar la nova normativa europea i la seva transposició al dret espanyol en matèria de protecció de dades en l’àmbit de les entitats locals. També és necessari analitzar la seva connexió amb el principi general de transparència en les Administracions Públiques. Més informació.


Jornada sobre actualitat en addiccions. Monogràfic de cànnabis i alcohol

La Direcció General de Salut Pública i Participació organitza unes Jornades sobre cànnabis i alcohol, que tindran lloc els propers 25 i 26 d’octubre al ParcBit. Aquestes jornades estan orientades a fer visible la situació actual d’aquestes substàncies, les tendències de consum, el marc legislatiu i abordar diferents temàtiques de més recent rellevància i interès social. Més informació.


I Jornades per a la diversitat a l’empresa

El grup creador del projecte “Diversity 3.0 colive, cowork, colearn” organitza amb la col·laboració de ParcBit i el patrocini de Milk Originals, moda no binària i Hotel Amic Horizonte les “I Jornades per a la diversitat a l’empresa”.

L’esdeveniment està dirigit a qualsevol persona membre d’una empresa, direcció, personal de recursos humans o altres treballadors. També es dirigeix a persones en recerca de feina. 

Més informació.

 


 

NOTÍCIES

La Internet de les coses serà el tema central del seminari internacional en turisme INTO 2018

La XIII edició dels seminari INTO tractarà de com la Internet de les coses (IoT) tindrà un impacte exponencial en el sector en aquests propers anys i com suposarà una veritable avantatge competitiva similar al que va tenir l’arribada d’internet, el qual va suposar un canvi radical en la indústria dels viatges. Així aquesta nova tecnologia no només permetrà simplificar operacions, sinó que també permetrà millorar prediccions, optimitzar recursos, i en definitiva millorar l’experiència dels viatgers, oferint a la indústria infinites possibilitats per interactuar amb els clients i conèixer-los millor. Més informació.


Les principals empreses de l’ecosistema Big Data coincideixen; falten professionals per treballar en aquest sector

El Comitè Industrial i Professional de Data del Centre Universitari de Tecnologia i Art Digital U-Tad, format per les principals empreses del sector com Minsait by Indra, Stratio, Vodafone, Solutio, Bi Geek, Synergic Partners – Telefónica, Banc Santander, Lang.ai, Wireless DNA (WDNA), Xplore.ai i Devo ha dut a terme una de les primeres activitats del seu Programa Anual de Treball consistent en la celebració d’un debat titulat ‘Les sortides professionals del Big Data’. Més informació.


TravelgateX entre els semifinalistes de la Competició OMT de Startups de Turisme

TravelgateX és una de les 5 espanyoles seleccionades (Marbian Technologies, HiGuests, Chekin, ByHours, TravelgateX), entre més de 3.000 projectes presentats de 164 països, que ha participat i quedat semifinalista en la primera i major convocatòria mundial per a startups de turisme. L’Organització Mundial del Turisme i Globalia van presentar la 1ª competició tech turisme a Budapest, amb motiu del Dia internacional del Turisme, on van acudir 20 startups i empreses de tecnologia seleccionades per participar en la competició. Més informació


Pescaturismo, premi a la millor experiència turística en els Premis de Turisme 2018

El passat 27 de setembre el Govern de les Illes Balears, durant la III Nit del Turisme, celebrada a Eivissa va lliurar els Premis de Turisme 2018 amb la presència de les principals autoritats de les Illes. L’empresa del ParcBit, Pescaturismo, va ser guardonada amb el premi a la millor experiència turística de Balears per desenvolupar un nou producte turístic a Mallorca i Menorca, que ofereix conviure una jornada amb els pescadors tradicionals durant el seu horari de pesca. Més informació


Wireless DNA obté el certificat de qualitat ISO9001

L’empresa tecnològica Wireless DNA ha aconseguit aquest mes de setembre la certificació que atorga l’entitat AENOR (Associació Espanyola de Normalització i Certificació) que demostra que l’organització disposa d’un sistema de gestió de la qualitat conforme amb la Norma ISO 9001: 2015, per a la prestació de serveis de desenvolupament de programari, enginyeria de telecomunicacions, consultoria per a gestió de projectes de telecomunicacions i consultoria d’enginyeria de telecomunicacions. Aquesta certificació ha estat reconeguda a escala internacional per The International Certification Network (IQNet). Més informació


 

TravelCompositor presenta “Travel V.A.S.”, l’eina digital per multiplicar l’eficiència en la venda de viatges

L’empresa del ParcBit Travel Compositor, dedicada al programari de vendes de viatge online, presenta la seva última gran novetat: el Mòdul Travel V.A.S. (Viral Afilliation Sales), una eina digital que facilita als seus clients generar forces de vendes i de producte en la indústria del turisme. Segons paraules de Manuel Aragonés, CEO en TravelCompositor, “TravelC és una eina que, en mans d’un professional amb coneixements de destinacions, serveix per multiplicar la seva eficiència reduint radicalment els seus temps de resposta i ara permetent-li multiplicar el rendiment d’aquest treball”.

Més informació

 

 


 

ALTRES

Share

Comentaris tancats.