Biel Frontera és nomenat com a nou gerent de la Fundació Bit

El gerent ixent, Pere Fuster, hi ha presentat la renúncia per poder prendre possessió demà com a conseller insular al Consell de Mallorca

El Patronat de la Fundació Bit ha nomenat avui Biel Frontera com a nou gerent, a proposta de la vicepresidenta del Govern i consellera d’Innovació, Recerca i Turisme, Bel Busquets. El gerent ixent, Pere Fuster, hi ha presentat la renúncia per poder prendre possessió demà dijous com a conseller insular al Consell de Mallorca, en substitució de Lluís Apesteguia.

Biel Frontera Borrueco (Lloseta, 1979), és llicenciat en Matemàtiques per la Universitat de les Illes Balears (2002) i compta amb els postgraus d’Expert Universitari en Estadística Aplicada i d’Expert Universitari en Programari Lliure.

Des de l’any 2001, ha treballat com a programador informàtic a diverses empreses, a excepció de dos anys en els que va ser professor de matemàtiques i professor d’FP de sistemes informàtics. Així, ha participat a diferents projectes tecnològics de l’àmbit de la banca, de l’Administració Pública (de modernització de la gestió municipal a l’Ajuntament de Palma), del sector turístic, i de l’àmbit científic. A l’actualitat desenvolupava la seva feina al Centre de Dades del Sistema d’Observació Costanera de les Illes Balears (ICTS SOCIB).

En la seva vessant associativa, ha presidit l’ONG Finestra al Sud, S’Altra Senalla d’Inca entre 2004 i 2015; forma part de la junta directiva de la Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX; i és membre del Consell de Cooperació de les Illes Balears des de 2011.

En l’àmbit polític, és regidor de l’Ajuntament d’Inca des de 2015, on exerceix com a regidor delegat de Transparència i Noves Tecnologies i portaveu, fins gener de 2018, del Grup Municipal de MÉS per Inca. És membre de l’executiva de MÉS per Mallorca des d’abril de 2016.biel frontera

Share

Comentaris tancats.