Arriba la primera sessió #CentreBitInspira sobre “Data scraping”

El proper 16 d’abril, a les 18 hores, el CentreBit Menorca acollirà una jornada sobre “Data scraping” a càrrec de Jorge Morell, advocat especialitzat en Dret Tecnològic i fundador de Términos y Condiciones.

El Data Scraping son les tècniques i software per capturar dades de webs alienes per a posteriorment ser analitzades amb algun propòsit. Jorge Morell ens advertirà dels límits legals d’aquesta pràctica, ja que la majoria de Termes i condicions de les webs prohibeixen aquesta pràctica. Tot i així, existeixen empreses que analitzen dades alienes per exemple per realitzar anàlisis de mercat o de la competència.

A banda de la xerrada de dues hores, Jorge Morell estarà disponible per consultes de #legaltech al llarg del dia al CentreBit.

Es tracta de la primera sessió del programa #CentreBitinspira, un conjunt d’activitats, jornades, tallers, presentacions per a què les empreses i els professionals de les Illes Balears puguin donar a conèixer les seves habilitats tecnològiques a la comunitat empresarial, a altres professionals i despertar vocacions tecnològiques.

Per concertar una cita o inscriure’s a la jornada, podeu contactar amb menorca@fundaciobit.org.

Més sobre Términos y condiciones:
Términos y Condicions va guanyar el premi al millor blog jurídic d’Espanya durant el 2014 i el premi al millor projecte de difusió legal a Espanya durant el 2016, d’acord amb la Xarxa Iberoamericana de Dret Informàtic. Ha aparegut en mitjans de comunicació com El Confidencial, El País, IB3 TV, Tech Crunch, Cadena SER Mallorca, Atresmedia o Eldiario.es, entre d’altres. El seu Legal LAB ha estat citat pel Legal Design LAB de la Universitat d’Stanford, als EUA.

Términos y Condicions està encapçalat per Jorge Morell Ramos, llicenciat en Dret per la Universitat de les Illes Balears (2000 – 2005), especialitzat en Dret d’Internet per a l’Empresa per la UOC-UIB (2005 – 2007), Màster en Contractació Pública per Deusto (2009 – 2010) i Cambridge Certificate of Proficiency in English o nivell C2 en anglès (des de 2014). Porta 10 anys prestant serveis legals, tant en el sector públic com privat, en matèria de Dret Tecnològic.

Menorca PBI Data Scraping (3)

Share

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>