Activitats al CentreBit Menorca el Dia d’Internet

robot-916284_1920

Amb motiu del Dia d’Internet, el CentreBit Menorca acollirà durant tot el dematí de dijous 17 de maig en una jornada de portes obertes 100 estudiants que participaran al taller de robòtica “Aprèn a programar amb el robot EV3 MINDSTORMS de LEGO Education”. Seran alumnes de 6è de Primària de les escoles CEIP Pintor Torrent, de Ciutadella, La Salle de Maó i La Salle d’Alaior.

Amb aquest taller es pretén apropar les possibilitats de la robòtica educativa als alumnes d’una forma divertida. De fet, aquesta jornada de portes obertes s’emmarca dins de l’objectiu de fomentar les vocacions tecnològiques entre els joves de les Illes Balears que té la Fundació Bit com a entitat gestora de l’espai.

Taller Dia d’Internet CentreBit Menorca

El capvespre, el CentreBit col·labora en una jornada per a empresaris sobre les últimes tendències TIC a Internet, organitzada per ACCÉS, l’Associació Empresarial de Comerç Electrònic i Serveis Informàtics.

Serà també al CentreBit d’Alaior, de 17 a 20 hores, i les ponències tractaran temes d’actualitat a Internet, un sector al qual tots estem immersos i amb una gran repercussió en els terrenys personal i professional.

Programa de la jornada Tendències TIC a Internet

Share

Comentaris tancats.