Butlletí 12/03/2019

ACTIVITATS

Campanya de donació de sang al ParcBit 

Dimarts 26 de març torna el bus dels donants de sang al ParcBit. Si voleu participar en la campanya i contribuir a augmentar les reserves de sang de la nostra comunitat, dirigiu-vos a l’autobús situat a l’edifici Europa durant el matí, de les 9 h a les 14 h. 

Més informació.


Taller “Aspectes legals de Data Scraping”

Dia 13 de març a les 13 hores, a l’espai #Emprenbit, expert en aspectes legals de les TIC,  Jorge Morell, ens parlarà sobre «Aspectes legals de Data Scraping». L’activitat es durà a terme en el local d’EmprenBit, al primer pis de l’edifici Disset del ParcBit.

Data Scraping són tècniques i software per capturar dades de webs alienes per posteriorment ser analitzades amb algun propòsit

Més informació


Jornada de descobriment emprenedor

Dins la Factoria d’Innovació promoguda per la Fundació Bit, i que té com a objectiu principal potenciar la recerca, el desenvolupament tecnològic i la innovació a les empreses de les Illes Balears, es desenvolupen una serie de jornades de descobriment emprenedor (JDE) en temàtiques relacionades amb el turisme, tecnologia i la innovació.

Les jornades es portaran a terme a Mallorca, el 27 de març, a Menorca, el 19 de març i a Eivissa el 12 de març


 

NOTÍCIES


La Fundació Bit i SOIB seleccionen 7 Joves Qualificats

La Fundació Bit i el Servei d’ocupació de les Illes Balears (SOIB) han obert una convocatòria per contractar 7 Joves Qualificats, per un període de 15 mesos, i obtinguin una pràctica professional adequada al nivell d’estudis cursats. Els perfils que es necessiten cobrir són: 1. Facultatiu/-va Superior en Divulgació de la cultura de la innovació tecnològica (Mallorca); 2. Facultatiu/-va Superior en Jardineria i Paisatgisme (Mallorca); 3. Facultatiu/-va Superior en suport a empreses (Mallorca); 4. Facultatiu/-va Superior en Gestió de projectes (Menorca); 5. Facultatiu/-va Superior en Comunicació (Mallorca); 6. Facultatiu/-va Superior en Gestió de projectes (Mallorca); 7. Tècnic/-a Superior en Igualtat (Mallorca). Més informació


Es presenta ParcBitInspira, compartir coneixement tecnològic a les Illes Balears

#ParcBitInspira és el lema sota el qual s’organitzen activitats, jornades, tallers, presentacions per a que les empreses i els professionals de les Illes Balears puguin donar a conèixer les seves habilitats tecnològiques a la comunitat empresarial, a altres professionals i despertar vocacions tecnològiques. Més informació.


Reconeixement a la innovació balear durant el Mobile World Congress 2019 a Barcelona  

Enguany el Mobile World Congress (MWC) de Barcelona ha comptat amb més presència que mai d’institucions i empreses innovadores balears. A banda de l’estand propi de les Illes Balears, que acollia 10 empreses privades i 5 entitats públiques, l’empresa menorquina Mabrian ha estat presentada com a guanyadora del I Premi a la Innovació Turística de l’Euroregió en el marc del Travel Innovation Hub. Més informació.


 

ALTRES

Share

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>