Més de 1.000 alumnes ja han cursat «Emprendimiento en Turismo 2.0»

Amb aquesta activitat formativa online s’exporta a tot el món el coneixement de les Illes Balears en el sector TIC-Turisme

El curs online «Emprendimiento en Turismo 2.0» arriba als 1.000 alumnes, un any després d’haver-se publicat. Es tracta d’un recurs formatiu en format MOOC (Massive Open Online Course) disponible a través de la plataforma Udemy de manera gratuïta i que ofereix una visió panoràmica a aquelles persones que vulguin engegar una idea de negoci de base tecnològica en el sector del turisme.

Els països de procedència d’aquests 1.000 alumnes són: un 27% d’Espanya, un 16% de Mèxic, un 10% de Colòmbia, un 7% d’Argentina i un 7% de Perú. Per tant, dels 1.000 alumnes 400 provenen de Llatinoamèrica.

Precisament, un dels objectius del curs és transferir al món de parla hispana el coneixement sobre emprenedoria en turisme de base tecnològica adquirit a les Illes Balears, posicionant-les com «expertise» de creació d’empreses de base tecnològica.

A més a més, el curs encaixa amb els objectius de la DG Turisme, ja que una de les fites que es vol aconseguir és fomentar la creació d’empreses d’alt valor afegit en el sector turístic.

Quant a les valoracions dels alumnes que han fet el curs, la puntuació mitja és de 4,5 sobre 5. Destaquen alguns comentaris com la de Vicente que declara que “Las intervenciones son muy claras, explicativas y orientadoras, lo cual permite realizar analisis en cada caso”.

«Emprendimiento en Turismo 2.0» fou presentat l’any 2016 i és promocionat per la Direcció General d’Innovació i Recerca del Govern de les Illes Balears amb finançament procedent del Fons Social Europeu.

El recurs conté 25 lliçons, amb teoria i casos pràctics, i un total de 3’5 hores de vídeo, en les quals participen més d’una vintena de professionals que ajuden als estudiants a entendre l’ecosistema actual per emprendre i innovar en el sector turístic de base tecnològica.

Pantallazo del 2017-07-14 09:59:53

Share

Comentaris tancats.